Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.08.2007 16:06 - 10 неща, които трябва да направиш преди да умреш :)
Автор: ralibali Категория: Забавление   
Прочетен: 106186 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 22.08.2007 23:34


Прочетох една статия, за това кои са най-споменаваните 10 неща, които хората искат да направят преди да умрат. Ето какво са казали:

10 - Да прекарваш повече време със семейството си - приятели, близки, деца

9 - Да пътуваш около света - да посетиш 7-те чудеса на света, да стъпиш на всеки континент поне веднъж, да изкачиш връх Еверест, да изхарчиш парите си в Лас Вегас, да посрещнеш изгрева на Великденския остров.

8 - Да не оставяш недовършени отношения - отмъщение, сладко отмъщение - да се накрещиш на шефа, който те е уволнил, да отмъстиш на човека, откраднал гаджето ти в 6-ти клас, да кажеш на хората, които мразиш, какво мислиш за тях, да покажеш истинската си любов на тези, които истински обичаш.

7 - Да бъдеш истински добър поне веднъж - да направиш нещо добро без отплата, нещо, което ще остане след теб - посадено дърво, дарителски фонд.

6 - Да изживееш мечтите си - да направиш всичко, което си мечтал да направиш.

5 - Да станеш милионер - по най-сладкия начин, най-добре като печалба от някоя игра - и после да похарчиш половината за дарителство, доста само за себе си, а останалото да оставиш за завещание, важното е да е весело.

4 - Да използваш силата си - поне веднъж бъди Гадняра, кажи на хората какво мислиш, отвърни на ударите, слезни веднъж на тяхното ниво и не се замисляй за последиците. 

3 - Да си намериш си враг - отдай се на гнева и емоциите си.

2 - Да живееш без срам - прави секс на публично място, живей без срам и се отдай на желанията си.

1 - Да живееш на ръба - облечи се в червено и излез на борба с бикове, после иди на плуване с голямата бяла акула, като предварително си се мариновал със сок от пържоли (все пак не пробвайте това ;) И ако сте още живи - скочете с бънджи, летете със самолет и скочете от него с парашут ....., който сте оставили у дома.

********************

Някои от тези неща са твърде лудешки за мен, но си мисля, че са доста от тях са валидни за повечето хора. Аз се замислих, кои са моите 10 неща, които искам да направя преди да умра. Трудно ми беше да ги събера само до 10, но все пак, ето ги и тях, без да имат някаква градация. 

1. Да отида до Шотландия, да стигна до долината Гленкоу, да свиря на гайда, облечена в шотландска поличка, да изпея някоя шотландска песен, докато гледам ширналите се зелени поля, да правя секс с шотландец по поличка (само по нея, разбира се ;) ...

2. Поне още веднъж да изпитвам изпепеляваща и взаимна любов, която да ме окрилява и прави безумно щастлива.

3. Да участвам в акция на Грийнпийс, да спасявам сеченето на Амазонските дървета, седейки в клоните на някое от тях например. Т.е. да направя нещо значимо за нашата планета. Дори на един човек ако променя мисленето по този въпрос, ще смятам целта си за постигната.

4. Да оставя следа във времето - да напиша книга например.

5. Да провам дълбочинно гмуркане в кораловите рифове сред много разноцветни рибки.

6. Да направя нещо наистина лудо, да престана поне за минута, за ден ако успея, да не премислям всичко по хиляда пъти, мислейки постоянно за последиците, а просто да живея по своите правила и мислейки само за моя кеф.

7. Да отида на концерт на Пърл Джем - може да е лесна и недотам велика цел, но ми е мечта от 13-14 години, ако не и повече.

8. Ето и едно материално желание - да си купя или яхта или къща на брега на морето, цялата обзаведена в ратанови мебели и всичко да е в бяло и бежево, с огромни прозорци до земята, които да гледат към плискащите се вълнички.

9. Да намеря кауза, в която да вярвам и да защитавам до сетния си дъх. 

10. Да намеря хармонията в себе си - да се науча да медитирам, да познавам себе си, да живея в хармония.

Сигурно тези мечти, ще се променят с времето но в момента, това искам.

Кажете ми вашите 10 неща, които искате да направите или да постигнете преди да умрете. И не бъдете свенливи ;)

image









Тагове:   неща,   направиш,


Гласувай:
0



1. aseng - Аз съм по-прозаичен:).
23.08.2007 15:56
Въобще нямам 10 цели в живота, по-малко са,а ко ен слагаме текущите:). Основната ми цел обаче е да го изживея достойно, така че накрая да не го смятам за загубено ефирно време:)!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ralibali
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2116908
Постинги: 47
Коментари: 537
Гласове: 638
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031